Yüksekokulumuz Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü İlk ve Acil Yardım Programı 1. sınıf öğrencileri, AHB I dersinde Birincil Değerlendirme Uygulamasını Doç. Dr. Bennur KOCA ve Öğr. Gör. Dr. Tuğba GÜLTEKİN’in anlatımıyla gerçekleştirdi.

Yayınlanma Tarihi: 14-10-2024

Yüksekokulumuz Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü İlk ve Acil Yardım Programı 1. sınıf öğrencileri, Ahb 1 dersinde birincil değerlendirme uygulamasını Doç. Dr. Bennur KOCA ve Öğr. Gör. Dr. Tuğba GÜLTEKİN’in anlatımıyla gerçekleştirdi.Bu uygulama, acil durumlarda hastaların hızlı ve etkili bir şekilde değerlendirilmesi için gerekli bilgilerin pekiştirilmesine yardımcı oldu. Eğitmenler, öğrencilerin hem teorik bilgilerini hem de pratik becerilerini geliştirmeyi amaçladı.

Font Boyutunu Değiştir
Kontrast