Radyasyonla Sağlıklı Yaşam

Yayınlanma Tarihi: 16-11-2023

deusaglikhmyo#universitemDEU olarak, Narlıdere Kaymakamlığı ile günlük hayatta maruz kalınan ☢️radyasyona yönelik bilinç oluşturmak ve bu konudaki risklere dikkat çekmek için anlamlı bir protokole imza attık. “Radyasyonla Sağlıklı Yaşam” sloganıyla yürütülecek proje kapsamında DEÜ SHMYO Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı ve Nükleer Tıp Teknikleri Programı öğrencilerimiz, ilçedeki lise öğrencilerine ve öğretmenlerine yönelik bilgilendirmeler sağlayarak, bu alanda farkındalık oluşturmaya çalışacaklar. DEÜ Rektörlüğümüzdeki imza törenimize katılımları ve iş birlikleri için Narlıdere Kaymakamı Sn. Suat Dervişoğlu’na ve Narlıdere İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Ayşe Hale Sarıçam’a teşekkür ediyoruz.