NEVVAR İŞGÖREN – ÖLÜM YIL DÖNÜMÜNDE KABRİ BAŞINDA ANILDI

Yayınlanma Tarihi: 12-08-2020

İzmir ilinin en büyük hayırseverleri olarak eğitim, sağlık ve sanat konusunda çok büyük eserlere imza atmış olan Salih İşgören’in eşi  Nevvar İşgören ölüm yıl dönümünde kabri başında anıldı. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu yönetimi olarak katıldığımız anma töreninde Nevvar Salih İşgören Vakfı Genel Sekreteri Mahri Dinç yaptığı konuşmada; Salih ve Nevval İşgören’in bu şehrin yararına olacak pek çok eser hediye ederek  örnek bir hayırsever olduğunu ifade etti.  Ayrıca Nevvar annenin, yapılan hayır işlerinin arkasındaki gizli kahramanı olduğu ve “sen hayır yap, kazancın artar” diyerek Salih Baba’yı güçlendirdiğini söyledi.

Dokuz Eylül Üniversitesi Nevvar Salih İşgören Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu da bu değerli yardımseverlerin eseridir. Binlerce mezun veren ve halen eğitimin sürmekte olduğu okulumuzun öğrenci ve öğretim elemanlarına nitelikli bir bina sağlamış olan Nevvar ve Salih İşgören’i rahmetle anıyoruz.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yönetimi

Font Boyutunu Değiştir