BAHAR DÖNEMİ STAJ İŞLEMLERİNDE ÖĞRENCİLERİN İZLEYECEĞİ YOL HARİTASI

Yayınlanma Tarihi: 08-06-2021

BAHAR DÖNEMİ STAJ İŞLEMLERİNDE ÖĞRENCİLERİN İZLEYECEĞİ YOL HARİTASI

Sevgili Öğrencilerimiz;

Stajınıza başlamadan önce aşağıda belirtilen STAJ İŞLEMLERİ ile ilgili basamakları önce dikkatlice okumanızı sonra da adım adım uygulamanızı önemle rica eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

SHMYO YÖNETİMİ

STAJLAR

1.Grup

12 Temmuz – 20 Ağustos 2021 tarihleri arasında olacaktır.

2.Grup

23 Ağustos – 1 Ekim 2021 tarihleri arasında olacaktır.

*SHMYO Staj Yönergesi Madde 10 (1) bendine göre öğrencilerin staja başlayabilmeleri için eğitim öğretim planlarında belirtilen ön şartlı derslerden başarılı olmaları gereklidir.

*Staja başlayıp herhangi bir sebepten dolayı staja devam edemeyecek öğrencilerin Yüksekokul Müdürlüğüne mazeretlerini bildiren bir dilekçe ile başvurmaları gerekmekte olup, Yüksekokulumuza bilgi vermeyen öğrencilerden Sosyal Güvenlik Kurumuna ödenen ücret talep edilecektir.

STAJ YERİ BELİRLEME İLE İLGİLİ İŞLEMLER:

1. Staj Başvuru ve Kabul Formu ile Staj Sözleşmesinin çıktısı Yüksekokulumuz web sayfasından alınır. 3 nüsha halinde doldurulup imza işlemleri bittikten sonra 1 nüshası iş yerine, 1 nüshası Öğrenci İşleri Birimine ve 1 nüshası staj komisyonuna verilecektir.

1. SGK (Sosyal Güvenlik Kurumu) Öğrenci Bilgi Formu” yüksekokulun web sayfasından indirilip elektronik ortamda doldurularak, yukarıda belirtilen iki belge ile birlikte belirtilen işlemler yapıldıktan sonra 02 Temmuz 2021 CUMA GÜNÜ SAAT 16.00’ya KADAR İMZA KARŞILIĞI teslim edilecektir.

1. Öğrencilerimizin, staja başlamadan önce Yüksekokul Öğrenci İşleri Biriminden; Staj Dosyalarını imza karşılığında teslim almaları gerekmektedir.

1. Staj Dosyası” öğrencilerimiz tarafından dosyada açıklandığı şekilde doldurularak, Staj Değerlendirme Formu ile birlikte stajın yapılacağı iş yeri sorumlusuna teslim edilecektir. Böylece öğrencilerimiz staja başlayabileceklerdir.

1. Staj bitiminde öğrencilerimiz, iş yeri tarafından doldurulan “Staj Değerlendirme Formu”nu kapalı ve mühürlü zarf içerisinde olmak koşuluyla teslim alıp “Staj Dosyası” ile birlikte Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Birimine staj bitiş tarihinden itibaren 15 gün içerinde teslim edeceklerdir.